Mallit Valkyrian tyyliin


Valkyrian on 2D-roolipeli, joka on taidokas yhdistelmä norjalaista mytologiaa ja heavy metalia.

Valkyrie on 2D-roolipeli, joka on taidokas yhdistelmä norjalaista mytologiaa ja heavy metalia. Pelin kulku on saanut inspiraationsa peleistä, kuten Dark Souls, Darkest Dungeon ja Diablo, ja niihin on lisätty monia interaktiivisia ominaisuuksia, kuten interaktiivisia ympäristöjä, salaisia kohteita, pulmia ja piilotettuja paikkoja. Projektin estetiikka on saanut inspiraationsa peleistä, kuten Dark Souls, Darkest Dungeon ja Diablo, joihin on lisätty monia interaktiivisia ominaisuuksia, kuten interaktiivisia ympäristöjä, salaisia esineitä ja pulmia.

Pelin Valkyrie tyylit on suunniteltu kolmen erilaisen kulttuurin ympärille, joista jokaisella on omat sukupuoli-fluid-mallinsa. Pelaaja voi valita pelata yhtenä heistä tai muokata oman hahmonsa ulkonäköä.

Valkyrie on online-peli, jossa ei käytetä mekaniikkaa, joka pyrkisi työntämään pelaajat tiettyihin rooleihin tai luokkiin (eli peli ei käytä “luokkia” perinteisessä merkityksessä). Pelaajat voivat valita, minkälaiseen toimintaan he haluavat osallistua valitsemalla “moodien” luettelosta.

Valkyrian tyyliset mallit ovat suosittuja viimeaikaisissa peleissä, kuten Horizon Zero Dawn, ja ne ovat suosittuja myös muotiteollisuudessa.

Näiden vaatteiden suunnittelulle on ominaista futurististen ja keskiaikaisten elementtien yhdistelmä. Nämä elementit luovat kauniin kontrastin, joka on myös erittäin mielenkiintoinen.

Katso galleria Valkyrian tyylisistä teoksista

Nimi Valkyrie tulee vanhannorjasta ja viittaa naissoturiin, joka valitsee, kuka kuolee taistelussa. Tässä projektissa en määritä nimihenkilön sukupuolta. Valkyrialainen on henkilö, joka valitsee ihmisiä kuolemaan määrittämällä, kenelle kohtalo on antanut heille kuolinpäivän.

Tämä on Valkyrie Style -projektin esittely, joka esittelee sarjan kuvituksia, jotka kuvaavat naishahmoa erilaisissa asuissa, asennoissa ja aseissa.

Tämä laaja valikoima tyylejä tarkoittaa, että jokaiselle löytyy jotakin; voit valita väripaletin ja luotavan työn tyypin.

Valkyrie voi myös muokata tuotantoaan vastaamaan vaatimuksiasi: esimerkiksi lisäämällä enemmän tai vähemmän yksityiskohtia tai muuttamalla teoksen tyyliä kokonaan.

Valkyrie on tekoälykirjoittaja, jonka tavoitteena on luoda luovaa sisältöä.

Valkyrian-työkalu on virtuaalinen avustaja, joka oppii ja luo sisältöä yhdellä napsautuksella.

Käyttäjät voivat opettaa Valkyrielle, mistä he haluavat kirjoittaa, ja valita kirjoittamiseensa parhaan tyylin ja sävyn.

Katso Valkyrian-tyylinen panssari

Valkyria Chronicles on Valkyrian-sarjan ensimmäinen peli. Päähenkilö Welkin Gunther oli opiskelija sotaakatemiassa ennen kuin hänet kutsuttiin armeijaan. Peli julkaistiin PS3:lle vuonna 2008 ja myöhemmin PC:lle vuonna 2010.

Tarina pyörii Welkin Guntherin ympärillä, joka asuu vaihtoehtoisessa universumissa, jossa toista maailmansotaa ei koskaan tapahtunut.

Final Fantasy XV -videopelin fanit saattavat olla iloisia kuultuaan, että yritys tekee yhteistyötä Square Enixin kanssa tehdäkseen tosielämän jäljennöksen heidän Valkyrian-tyylisestä panssarista.

Valkyrian tyylin loi suunnittelija Hiromasa Ikeda videopeliin ”Final Fantasy XV”, ja se on ollut fanien suosiossa.

Square Enix ja Ikeda loivat yhteistyössä päähenkilön käyttämän haarniskapuvun. Puku on esillä Tokyo Game Show 2018 -tapahtumassa, ja se on ostettavissa vuonna 2019.

Valkyrilainen haarniska liittyy pohjoismaiseen hedelmällisyyden jumalattareen pohjoismaisessa mytologiassa.

Naaraat käyttivät tätä panssaria ja se tarjosi heille haavoittumattomuutta tulelle.